Tästä piti tulla kirjoitusblogi, mutta nyt tästä tulikin purkautumisblogi. Minulla on ylipainoa, josta tahdon päästä eroon. En välitä vähääkään siitä, mitä vaaka näyttää, ja fyysisesti minulla on hyvä olo, vaikka painoa on 84kg. Teen kävelylenkin joka päivä ja olen virkeä ja energinen. Painonpudotukselleni on vain yksi syy:

tahdon mahtua vaatteisiini!

Tavoitteeni on siis ensi kevään koittaessa mahtua kirpparifarkkuihin, jotka tällä hetkellä jumittuvat yläreisiin. Ne ovat vanhat, käytetyt farkut, joista on kehkeytynyt oma pikku pakkomielteeni.

Painonpudotuksen on määrä tapahtua ruokavaliota muuttamalla. Lisäliikuntaan ei ole aikaa eikä intoa ja liikuntani taitaa muutenkin olla ihan ok. Tämä on tällaista velttoa "katsotaan nyt mihin ruvetaan" painonpudotusta. Ei näin joulunalla jaksa ruveta hikipinkoilemaan, kun on niin paljon muuta mietittävää. 

Tänään söin aamupalaksi myslipatukan, lounaaksi pinaattikeittoa kananmunalla ja lihapiirakalla, välipalaksi tulen syömään maustettua rahkaa, päivälliseksi on tarkoitus tehdä sekasalaattia ja kanaa. Iltapalaksi ehkä leipää tai jotain. En ole suunnitellut niin pitkälle.